3 neobična razloga zašto pokloniti parfem…

Pozdrav,

Iznimno sam veseo što te je ovaj zapis pronašao, jer ti u nastavku predstavljam najzanimljiviji način obdarivanja, koji se prenosi iz generacije u generaciju, već stoljećima.

PARFEM.

Možda razmišljaš kako je to već istrošeno, ali mogao bih te iznenaditi…

Zapravo jeste, ali i nije : )

Ne brini, moja namjera nije zbuniti te, želio bih ti reći 3 neobična razloga, zašto je parfem još uvijek divan poklon, koji će bez sumnje poklonjenoj osobi nacrtati osmijeh na lice…

1… Pokloniti miris je nešto osobno i svjedoči o toplini odnosa s osobom kojoj ga poklanjamo.

Pošto miris nije samo miris, nego predstavlja također neizbrisiv utisak o čovjeku, parfem je divan poklon za najdraže, kojima želiš poručiti koliko su ti važni.

Naravno, ljudi se međusobno razlikujemo, zato postoji na milione različitih mirisa, mješavina i kombinacija, koje mogu zadovoljiti potpuno sve ukuse.

Zato ti savjetujem…

Pokloni miris, koji dotična osoba već koristi ili pokušaj s aromama, koje te podsjećaju na tu osobu.

Samo tako će tvoj poklon postići željeni učinak i iskrenu radost.

Također je istina…

2… S parfemom možeš osobi pokloniti priliku za novo iskustvo, emocije i doživljaje.

Naime, nov miris je divna prilika za brzinsko putovanje u nove uzbudljive svjetove, jer miris može prouzročiti da se barem za minutu odmaknemo od svakodnevnog stresa i osjetimo duševni mir.

S novim parfemom čovjek odmah počne pisati nove uspomene i dotični miris postane neizbrisiva uspomena na tebe ili na događaje i emocije povezane s tobom.

Miris može također biti način na koji pokažeš osobi kakve emocije imaš do njega odnosno nje, te što njegova ili njezina blizina uzbudi u tebi… Kao što možeš kaos opisati bojama i riječima, tako možeš i čovjeka opisati mirisom.

I posljednje, ali ništa manje bitno…

3… Parfem je prestižan poklon, kojeg si sada možeš priuštiti, bez većih šokova za novčanik.

Dozvoli mi objasniti…

Ako si u starim vremenima nekome poklonio miris, to je svjedočilo o jakom poštovanju i divljenju, jer su prirodni aromatični sastojci bili zlata vrijedni.

ZANIMLJIVOST: Prema biblijskoj legendi dva od tri poklona, koje su čarobnjaci poklonili bebi Isusu, bila su parfemska.

Dakle, parfem je od nekada predstavljao dragocjeni poklon, ali danas na sreću boca parfema nije više toliko vrtoglavo skupa i posljedično možeš s njim obdariti svoje najdraže ili obdariti sebe.

Danas su parfemi luksuz koji je dostupan svima.

Nikako to ne znači da s nižom cijenom parfemi izgube svoju vrijednost, jer smo dandanas svjedoci iznimno kvalitetnim i postojanim točenim parfemima, koji odlično kopiraju najprestižnije dizajnerske mirise.

Na kraju krajeva, poklanjanjem mirisa ne foliraš svojim bogatstvom, nego iskazuješ koliko ti je draga ta osoba.

Dakle nije bitna skupa ambalaža, nego tvoja ljubav i briga, koju gojiš do te osobe.

Zato…

Ako želiš također i ti obdariti sebe ili svoje najdraže predivnim mirisom, provjeri naš bogat izbor točenih parfema i izaberi dragocjeni poklon….

Jedva čekam da iskusiš naše čudesne mirise.

Damir Junuzović, prijatelj mnogih namirisanih osoba i uspješan poduzetnik

P.S. I da…

Ako ti se nekim čudnim slučajem dogodi da iz naše mirisne kolekcije izabereš miris, koji neće zadovoljiti tvoja osjetila ili ukus osobe, kojoj ga poklanjaš, nema nikakvog razloga za paniku…

Parfem možeš u roku od 30 dana nakon kupovine bez obaveza vratiti, a mi ti vratimo sve do zadnjeg centa odnosno lipe.

Košarica
  • No products in the cart.