SEXY AMBER – Michael Kors

Vruče

SEXY AMBER – Michael Kors

7.00 25.00  z DDV

Sexy Amber je včasih športen, a vedno seksi. Orientalsko cvetlična dišava je namenjena sodobnim ženskam, ki ljubijo sladke in tople dišave. S parfumom Sexy Amber boste vedno elegantne in privlačne. Uživajte v dišavi Sexy Amber!

Kaj pravzaprav pomeni biti seksi?

Drage punce, dame in ženske, to vprašanje sem zastavil nekaterim moškim in za vas pripravil skupni odgovor iz vsega, kar so mi povedali.

Moški so odgovorili, da se jim na ženskah zdijo seksi številne različne zadeve.

Nekatere ženske kljub temu delajo napako, ker si ustvarjajo mnenje, da štejejo samo njihovi fizični atributi.

Resnici na ljubo, moški na ženskah prvo opazimo fizični videz, ampak kljub temu obstajajo še druge privlačne zadeve, ki niso povezane z vašim fizičnim videzom.

Kaj vse moški opazimo na ženski in kaj je vse lahko seksi?

 • Lepe noge – znano je, da nam moškim v oči padejo lepe ženske noge, sploh tiste, ki so športno oblikovane in imajo zgrajeno definicijo.

Tako je iz dneva v dan vse večje število moških, katerim ženske noge predstavljajo največje poželenje (celo večje kot oprsje in zadnjica).

 • Energija in pozitivna vera so nalezljivi, zato takšne ženske večina moških enostavno občuduje in obožuje.

Naj pojasnim, recimo, da se je ženska prijavila na oglas za prosto delovno mesto kljub temu, da se zaveda minimalnih možnostih še vedno razmišlja pozitivno in verjame, da je služba njena.

Takšno inspiracijo – žensko si želi vsak moški ob sebi.

 • Visoke pete – obutev ženske medsebojno ocenjujejo.

Moški smo priznali, da tudi nam pogled zbeži na visoke pete.

Za razliko od žensk, ki imate občutek za detajle, je nam moškim najbolj pomembno, da ženska ima visoke pete.

 • Vonj, ki dopolnjuje žensko, je seksi vsakemu moškemu.

Kljub temu ne pretiravajte s parfumom, kajti to vas lahko pripelje do nasprotnega učinka. Premišljena izbira parfuma je prvi korak pri uspešnem zapeljevanju.

 • Rit – zadnjica je eden od glavnih delov telesa, ki ga moški opazimo na ženski.

Moški kriteriji se razlikujejo od ženskih, saj je nam bolj pomembno, da je čvrsta in nikakor premajhna, na samo obliko ne dajemo pozornost.

 • Hišna opravila so v moški percepciji še vedno tista, kjer naj bi ženska prevzela skrb za svoj dom in družino, zato je za nas moške pomembno, da ženska dobro kuha in recimo lika, pri ostalih opravilih bomo priskočili na pomoč.
 • Spodnje perilo v seksi oblikah dokazano nosijo ženske, ki se počutijo seksi in sproščeno ter s tem napeljujejo moškega k seksu.
 • Samozavest je težava številnih žensk, saj moški opazimo njihovo arogantno in bahato obnašanje. Resnična ženska samozavest se pokaže skozi eleganco, prefinjenost in neopaznost.
 • Avanturistični duh pogumnih, neustrašnih in žensk, ki vedo kaj željo je več kot seksi. Nekaj se skriva v teh damah, ki se ne bojijo potovanj v neznano in sprememb na osebnem ali poslovnem področju.
 • Govor kot takšen lahko privleče ali odbije moškega, najboljši način je, da govorite počasi, malo globlje in dodate sladki prizvok.
 • Oči ženske govorijo 701 zgodbo – prikazujejo njena čustva in trenutne občutke in v primeru, da je ženska, iskrena, sproščena in zadovoljna bo to opazil vsak moški.

Zdaj je napočil trenutek, da se spremenite v seksi zapeljivko s pomočjo idealnega parfuma za to priložnost Sexy Amber – Michael Kors.

Parfum Sexy Amber predstavlja elegantno in sodobno žensko, v vsakem trenutku dneva in noči.

Parfum idealen za samozavestne ženske, ki nimajo strah pokazati seksi duh in zapeljivost.

Zapelji ali bodi zapeljana danes.

SKU: zp50 Oznake: , ,
Obriši

Opis

Sestavine:

belo cvetje, jantar, sandalovina

Sastojci: INCI: Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Triethyl Citrate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Isoeugenol, D-Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone

Upozorenje: Nije jestivo, čuvati podalje od djece

Datum korištenja: otisnut na deklaraciji parfema

Dodatne informacije

Količina

, , ,

has been added to your cart:
Checkout
Košarica
 • No products in the cart.