Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja internetske stranice https://parfemi.eu sastavljeni su u skladu sa Zakonom o sigurnosti potrošača (ZVPot). Savjetujemo vam da prije korištenja stranice pažljivo pročitate u nastavku navedene uvjete poslovanja. Korištenjem internetske stranice izražavate vaše slaganje s navedenim uvjetima. Ako se s uvjetima ne slažete, molimo vas da ne ostavljate narudžbu na internetskoj stranici https://parfemi.eu/.

U nastavku dobavljač: KK TRGOVINA d.o.o., Ljubljanska cesta 2A, 6000 Koper, Slovenija.

Korisnik postane svaka fizička ili pravna osoba, koja preko internetske stranice ostavi narudžbu odnosno kupi proizvode, te svaka fizička ili pravna osoba, koja napravi registraciju.

Dobavljač si pridržava pravo do promijene uvjeta na internetskoj stranici bilo kada. Sve promijene su obvezujuće za kupce, zato vam savjetujemo redovno pogledati opće uvjete i uvjete poslovanja.

Cijene, plaćanje i ažurnost podataka

Sve cijene proizvoda u internetskoj trgovini sadrže 22% i 9,5% PDV-a. Cijene su označene u kunama (HRK). Cijene vrijede u trenutku uspješne narudžbe i nemaju unaprijed određenu valjanost. Cijene vrijede samo za kupovinu putem internetske trgovine https://parfemi.eu/.

Cijene ne uključuju dostavu. PDV obveznici su dužni navesti također svoj porezni broj.

Dobavljač se trudi što bolje brinuti za ažurnost i pravilnost podataka, koji su navedeni na internetu. Unatoč tome se karakteristike, vrijeme isporuke i cijene mijenjaju, zato postoji minimalna mogućnost da dobavljač ne uspije istovremeno promijeniti odnosno popraviti podatke na internetskoj stranici. U tom slučaju se kupca obavijesti o promjenama, te omogući otkazivanje ili promjena naručenih proizvoda.

Dobavljač se ne obvezuje na pravilnost i potpunost podataka na stranicama internetske trgovine, niti se ne obvezuje na pravilnost i potpunost tekstualnog, video, slikovnog ili zvučnog materijala. Fotografija i stvarni izgled proizvoda se mogu razlikovati.

Mogući načini plaćanja

Plaćanje putem predračuna (na tekući račun odnosno TRR)

U slučaju plaćanja na tekući račun, tijekom kupovine dobiti ćete obavijest na vašu e-mail adresu sa sažetkom narudžbe i brojem računa, koji ćete unijeti kod narudžbe. Kod uplate upotrijebite obrazac ili platite predračun putem internetske banke, osobno na banci, pošti ili trafici. Pošiljka će biti otposlana nakon uplate na naš TRR. Dok ne dobijete e-mail, nemojte izvršiti uplatu.

Plaćanje putem PayPal-a

Iznos za naručene proizvode možete platiti također preko PayPal sustava – platiti možete sredstvima, koje imate raspoložive na svom PayPal računu, ili kreditnom karticom.

Plaćanje kreditnom karticom

Iznos za naručene proizvode možete platiti također kreditnom karticom, putem Stripe sustava, koji je vrlo jednostavan i za vas najsigurniji.

Plaćanje pouzećem

Iznos otkupnine vašeg paketa možete platiti kuriru iz dostavne službe.

Postupak kupovine

  1. Prihvaćanje narudžbe

Kada klijent ostavi narudžbu, dobije obavijest putem elektronske pošte da je narudžba prihvaćena. Istovremeno je ta obavijest potvrda narudžbe. Nakon toga ima kupac u roku od jednog sata mogućnost otkazati svoju narudžbu. Ako se kupac registrirao na internetskoj stranici s korisničkim računom, svi podatci u vezi s narudžbom dostupni su preko njegovog korisničkog profila.

  1. Potvrda narudžbe

Ako kupac narudžbu ne otkaže, ide narudžba u obradu. Dobavljač narudžbu pregleda, provjeri dobavljivost naručenih proizvoda i narudžbu izvrši odnosno s razlogom odbije. Dobavljač može zbog provjere podataka ili osiguravanja točnosti dobave nazvati kupca na njegov kontaktni telefonski broj odnosno pisati mu na kontaktnu e-mail adresu. Ugovor o kupovini naručenih proizvoda između kupca i dobavljača na ovom stupnju je neopozivo zaključen.

  1. Otprema paketa

Dobavljač u dogovorenom roku proizvode pripremi, otpošalje i o tome obavijesti kupca putem elektronske pošte ili sms poruke.

Naručivanje

Naručivanje se odvija putem interneta 24 sata dnevno, sve dane u godini. Kupac izabere i naruči proizvode, koji su mu na raspolaganju u internetskoj trgovini, sortirane u kategorije proizvoda. Prijavom u internetsku trgovinu, kupac se slaže s korištenjem osobnih podataka za uspješno završavanje ugovara i njegovo ispunjavanje (izdavanje računa, dostava, itd…). Kupac može tijekom naručivanja u svakom trenutku provjeriti, koje je proizvode do tog trenutka izabrao i to vidjeti u njegovoj košarici. Ta je vidljiva u gornjem desnom uglu. Prije ostavljanja narudžbe kupcu je omogućen pregled cijele narudžbe, koja će biti procesirana.

Nakon ostavljanja narudžbe, kupac dobije obavijest putem elektronske pošte da je narudžba prihvaćena. U njoj su navedeni  proizvodi i količine, koje je kupac odabrao. O mogućoj promjeni narudžbe odnosno otkazivanju, mora kupac o tome dobavljača obavijestiti na e-mail adresu info@parfemi.eu, gdje mora navesti također broj narudžbe, koji je dobio na e-mail adresu. Dobavljač u obećanom roku proizvode diskretno zapakira i pošalje. Opći uvjeti poslovanja pokrivaju također način politike dobavljača glede vraćanja proizvoda i kome se može okrenuti u slučaju kašnjenja kod dostave ili u slučaju pritužbe.

Dostava i troškovi dostave

Dobavljač će se potruditi proizvode dostaviti do kupca u navedenim rokovima (1 – 5 radnih dana).

U slučaju bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi vaše narudžbe, kontaktirajte nas na našu e-mail adresu info@parfemi.eu.

U slučaju da proizvod kojeg ste naručili trenutno nije na zalihi, s vama ćemo se putem kontaktnih podataka dogovoriti o roku dostave.

Pakete dostavlja GLS Hrvatska. Trošak dostave iznosi 40 HRK.

U slučaju kupovine iznad 399 HRK su troškovi dostave besplatni.

Kupovina bez rizika

Potrošač ima u skladu sa Zakonom o osiguravanju podataka pravo da u roku 14 dana od preuzimanja proizvoda, dobavljača obavijesti kako odustaje od ugovora, te mu nije potrebno navesti razlog za svoju odluku. Računa se da je poruka poslana pravovremeno, ako je paket poslan u roku. Jedini trošak koji ide na kupca u vezi s odustajanjem od ugovora je neposredan trošak vraćanja paketa. Tog je potrebno vratiti dobavljaču u roku od 14 dana od odustajanja od ugovora.

Potrošač mora o namjeri vraćanja najkasnije u roku od 14 dana od prihvaćanja paketa pismeno obavijestiti dobavljača na e-mail adresu info@parfemi.eu, te proizvode vratiti najkasnije u roku od 14 dana nakon obavijesti o namjeri vraćanja. Proizvod kojeg vraćate mora biti nekorišten, neoštećen i u originalnoj ambalaži te u originalnoj količini. Kod vraćanja ćemo vam na vaš TRR vratiti iznos računa. Možete se odlučiti za zamjenu i izabrati drugi proizvod.

U slučaju da ste dobili paket, koji je oštećen u transportu (ambalaža ima vidljive ozljede) ili pokazuje znakove otvaranja, odmah ga reklamirajte vašem kuriru te ispunite reklamacijski zapisnik. Molimo vas da o tome obavijestite također i nas na e-mail adresu info@parfemi.eu.

Odricanje odgovornosti

Dobavljač se prema svojim najboljim mogućnostima trudi osigurati ažurnost i točnost podataka, koji su objavljeni na njegovim stranicama. U slučaju da se cijena i dobavljivost proizvoda promijeni tako brzo da dobavljač ne uspije popraviti podatke na internetskim stranicama, dobavljač će kupca obavijestiti o promjenama i omogućiti mu otkazivanje narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda. Sve fotografije su simbolične i ne garantiraju karakteristike proizvoda. Za tipkarske greške ne odgovaramo.

Pritužbe i sporovi

Dobavljač poštuje važeće zakone o sigurnosti potrošača. Pritužbe i reklamacije mogu korisnici poslati na e-mail adresu info@parfemi.eu ili putem klasične pošte na adresu KK TRGOVINA d.o.o., Ljubljanska cesta 2A, 6000 Koper.

Dobavljač mora u roku od pet radnih dana potvrditi da je dobio pritužbu, javiti kupcu koliko dugo će je obrađivati i neprestano ga obavještavati o procesu postupka. Dobavljač se trudi prema svojim najboljim mogućnostima da se mogući sporovi riješe sporazumno.

Dostupnost informacija

Dobavljač se obvezuje da će kupcu uvijek osigurati sljedeće informacije: identitet tvrtke, kontaktne adrese, bitne karakteristike proizvoda odnosno usluga, dostupnost proizvoda, uvjete dostave, sve cijene jasno i nesumnjivo određene, način plaćanja i dostave, vremensku ograničenost ponude, rok u kojem je još uvijek moguće otkazati i odustati od ugovora i uvjeta, te pojašnjen postupak kod pritužbi, uključujući sve kontaktne podatke dobavljača.

KK TRGOVINA d.o.o.

Zadnja promjena: 4.12.2021.

Košarica
  • No products in the cart.